Sweet 'n' Syrup Finland

Sweet ‘n’ Syrup Finland Oy on suomalainen elintarvikealan yritys, joka on perustettu vuonna 2001. Asiakaskuntamme koostuu laajasta valikoimasta yrityksiä ravintoloista, kahviloista, tukkukaupoista ja yksittäisistä kuluttajista elintarvike- ja alkoholiteollisuuteen. Sweet‘n’Syrup Finland Oy on luonut Modo-brändille tutun nimen.

Sweet ’n’ Syrup Finland Oy on Suomen markkinajohtaja siirappien ja shottien valmistaja. Korkean laadun ja täysin luonnollisten ainesosien ansiosta tuotteemme erottuvat joukosta niin kotimaisilla kuin kansainvälisilläkin markkinoilla.

Kuluttajien mieltymysten nopeasti muuttuvien trendien myötä yhteistyö kehitystiimimme, asiakkaidemme ja kumppaneidemme välillä on erittäin tärkeää, jotta Modo-brändi pysyy markkinajohtajana tulevina vuosina.

Meistä

Yritys koostuu ammattitaitoisesta pullottajien, tuotekehittäjien ja myyntihenkilöstön tiimistä. Yhteinen tavoitteemme on varmistaa, että Sweet’n’Syrup Finland on jatkossakin luotettava kansainvälinen yritys korkealaatuisten juoma-, elintarvike- ja leivonnaisten tuotteiden valmistuksessa.

Vankka tuoteosaamisemme ja jatkuva kiinnostuksemme tuotekehitykseen takaavat yhä rikkaamman paletin suomalaisia makuja, jotka tuovat iloa kaikille – myös yhteistyökumppaneidemme ja asiakkaiden asiakkaille.

Käsintehty
käsityöläisille